Warning: Creating default object from empty value in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.post-type.landing-page.php on line 522
Aktive stoffer - Køb sildenafil

Aktive stoffer

Potensmidler indeholder en række forskellige stoffer, som alle har samme mål, men virker lidt forskelligt. På siderne her har vi skrevet mere om de enkelte aktive ingredienser og deres specifikke virkning på kroppen:

Virkningen af potensmidlerne afhænger ikke kun af den aktive ingrediens, men også administrationsform enten som pille eller andre metoder, samt medicinens dosis. Sildenafil er ikke det rigtige valg for alle, hvilket kan skyldes produktets bivirkninger eller effektivitet og her kan det være en god ide at kigge på nogle af alternativerne.

Specielt produkter såsom Caverject, MUSE og Vitaros, som virker lokalt, kan være at foretrække for de som oplever mange bivirkninger ved pille-løsninger, som påvirker hele kroppen.

 

Kombinationsbehandlinger

Generelt tilbydes der ikke kombinationsbehandlinger mod impotens og det vil i alle tilfælde være noget der skal aftales med egen læge. Der har dog været foretaget forsøg, f.eks. med doxazosin og sildenafil. Her oplevede patienterne en forbedret evne til at opnå og fastholde en erektion tilstrækkelig til seksuelt samleje – noget som altså ikke skete ved anvendelse af sildenafil alene.

 

Alternative behandlinger

Ingen af nedenstående har en klinisk bevist virkning, men påstås mange steder på nettet at være effektive mod impotens. Før du beslutter dig for at forsøge med noget af nedenstående er det vigtigt at du kontakter egen læge først. Her er listen over de forskellige “aktive” ingredienser:

 

Andre sværger til behandling i form af forskellige traditionelle ritualer eller pseudo-medicinske behandlinger, herunder:

  • Akupunkter
  • Meditation
  • Terapi (kan hjælpe såfremt impotensen har en psykisk årsag, såsom præstationsangst)
  • Livsstilsændringer (kan hjælpe, såfremt impotensen skyldes et livsstilsrelateret problem)

 

Uanset hvilken behandling du overvejer, bør du altid tage kontakt til din læge. Ændringer i din livsstil kan have indflydelse på resten af din krop, også i en negativ retning.

Brugernes vurdering af denne side: 4,33 ud af 5
Hvad synes du? 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Loading...