Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.settings.php on line 739

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.post-type.landing-page.php on line 522
Alprostadil - Køb sildenafil

Alprostadil

Hvad er alprostadil?

Alprostadil er en syntetisk udgave af prostaglandin E1 (PGE1), det er et lægemiddel som bruges til behandling af erektil dysfunktion. PGE1 findes også i en syntetisk udgave kaldet Misoprostol, til behandling af mavesår samt at igangsætte fødsler og abort.

 

Hvordan virker alprostadil?

Medicinen virker ved at udvide blodårerne og på denne vis skabe en mere effektiv blodgennemstrømning, f.eks. til svulmelegement i penis, corpus cavernosum. Produkterne som indeholder alprostadil anvendes alle lokalt, enten som indsprøjtning direkte i penis, uretral stikpille eller creme som ligeledes hældes i direkte i urinrøret.

 

Hvad er der så specielt ved alprostadil?

Alprostadil anvendes i tre forskellige produkter, som i modsætning til de mange piller mod impotens, anvendes lokalt enten som indsprøjtning direkte i penis, uretral stikpille eller creme som ligeledes hældes i direkte i urinrøret. De tre produkter er henholdsvis Caverject, MUSE og Vitaros.

 

Hvad er Vasaprostan?

Vasaprostan (Вазапростан) er navnet på et produkt indeholdende alprostadil. Produktet markedsføres primært i østeuropa (Letland, Litauen og Rumænien) og Rusland. Den aktive ingrediens i Vasaprostan kendes i Georgien under navnet “alprostadil alfadex” (et derivat af alprostadil). Produktet anvendes til behandling af problemer med fødderne, som resultatet af diabetes. Vasaprostan anvendes derfor blandt andet til behandling af:

  • Neuropati (nervebetændelse)
  • Nedsat blodforsyning/åreforkalkning
  • Infektion/betændelse

Vasaprostan er ikke beregnet til behandling af impotens.


Produkter som indeholder alprostadil:

Her er kun listet produkter som indeholder alprostadil til behandling af impotens og kan købes lovligt på apoteket eller online.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen har stemt endnu, skal du være den første?)
Loading...