Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.settings.php on line 739

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.post-type.landing-page.php on line 522
Apomorphin - Køb sildenafil

Apomorphin

Hvad er Apomorphin?

Apomorphin har historisk set været brugt til behandling af en række forskellige ting, mest kontroversielt blev det i starten af det 20. århundrede brugt til behandling af homoseksualitet. Siden har det reelt været brugtsom et middel mod Parkinsons, alkoholisme, Alzheimers, afhængighed af opioider samt grunden til at vi nævner det her: impotens.

Apomorphin produceres fra morfin, men da produktet ikke er stabilt i mere end 24 timer, har det været upraktisk at bruge og dets anvendelse er derfor meget lav, sammenlignet med andre potensmidler.

Produktet så første gang apotekssalg i Danmark i 2001, hvor der blev solgt 11.000 Definerede Daglige Doser (DDD).  Dette steg i 2002 til 26.000, men brugen blev hurtigt stoppet, således at der i 2005 blev solgt kun 1.000 DDD og siden har der ikke været et forbrug højt nok til at det kan ses i statistikkerne fra Sundhedsstyrelsen.

 

Hvordan virker Apomorphin?

I modsætning til langt størstedelen af potensmidler, så virker apomorphin så at sige ikke “mekanisk” ved at udvide blodårerne og øge blodtilførslen til penis, men i stedet ved at øge sexlysten eller dit respons på seksuel stimuli (specifikt interagerer medicinen på hvorledes dopamin fungerer i hjernen). Lægemidlernes effektivitet i behandling af erektil dysfunktion viste sig dog at være så lav at hele 60% af patienter stoppede behandlingen efter 1 måned, og yderligere 23% efter 2 måneder.

 


Produkter som indeholder Apomorphin:

Produkter indeholdende Apomorphin kan stadig købes, dog uden tilskud.

  • Apokyn
  • Ixense
  • Spontane
  • Uprima
  • APO-go Pen
  • APO-go Pumpfill
  • Apomorfin (generika)
  • Dacepton

Søger du behandling for impotens, anbefaler vi at tage et kig på de mange andre produkter som er omtalt her på siden (brug menuen i toppen), da de er langt mere effektive, lettere at anvende og tilgængelige online.
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen har stemt endnu, skal du være den første?)

Loading...