Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.settings.php on line 739

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.post-type.landing-page.php on line 522
Bispehue - Køb sildenafil

Bispehue

BEMÆRK: Naturlægemiddel

Påmindelse: Naturlægemidler som virker kaldes for medicin og sælges på recept.

 

Hvad er Horny Goat Weed?

Bispehue, også kendt som Horny Goat Weed fra engelsk, er en fjernøstlig behandling for erektil dysfunktion. Den aktive ingrediens er icariin.

 

Sådan virker Bispehue mod impotens

Horny Goat Weed er det tætteste vi kommer på et rigtigt lægemiddel i kategorien med naturlægemidler, da det har en virkning som ligner den for PDE-5-hæmmere som sildenafil. Bispehue er desværre ikke så effektiv og bivirkningerne gør at at produktet ikke er til salg som et rigtigt receptpligtigt lægemiddel.

 

Køb Horny Goat Weed/Bispehue til behandling af impotens online

Vi har hos købsildenafil.dk valgt ikke at henvise til forhandlere af naturlægemidler, grundet det manglende bevis på at produktet rent faktisk virker. Oplever du symptomer på testosteronmangel bør du søge egen læge. Er du blot på udkig efter behandling for impotens i pilleform, så se flere muligheder her.

Brugernes vurdering af denne side: 4,50 ud af 5
Hvad synes du? 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Loading...