Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.settings.php on line 739

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.post-type.landing-page.php on line 522
Hvad er Doxazosin? Kan det bruges til behandling af impotens?

Doxazosin

Hvad er Doxazosin?

Doxazosin er en alpha-adrenerg-blokker, der ligesom PDE5-hæmmere afslapper vener og arterier, således at blodet lettere kan flyde rundt i kroppen. Det virker derudover afslappende på musklerne i prostata og blærehalsen, hvilket lindrer besværet vandladning.

 

Hvad bruges Doxazosin til?

Den aktive ingrediens anvendes blandt andet til behandling af forhøjet blodtryk (hypertension) og til forbedring af vandladningen hos mænd med prostatahyperplasi (forstørret prostata).

Doxazosin anvendes ikke direkte til behandling af erektil dysfunktion, men der har dog været foretaget forsøg blandt patienter med ikke-organisk impotens, som efter 3 måneders behandling med kun sildenafil ikke havde oplevet nogen positiv virkning.

Patienterne kom i behandling med 4mg doxazosin om dagen og derudover 100mg sildenafil 1 time før samleje. Ud af 14 patienter oplevede 11 at kunne opnå en erektion tilstrækkelig til samleje. For placebo-gruppen i studiet oplevede kun 1 patient en forøgelse af erektil funktion.

Der var ingen bemærkelsesværdige ændringer i blodtryk hos patientgrupperne.

Studiet (International Journal of Impotence Research (2002) 14, 5053. DOI: 10.1038/sj/ijir/3900815) konkluderede at kombineret behandling med sildenafil og doxazosin er en sikker og effektiv behandling af ikke-organisk erektil dysfunktion for patienter som ikke har kunnet opnå tilstrækkelig virkning med sildenafil alene.

 

Hvilke produkter indeholder Doxazosin?

Doxazosin er den aktive ingrediens i produktet Cardura og Cardura XL fra Pfizer, samt Doxadura, Cascor og Corduran.

 

Hvor kan jeg købe Doxazosin online?

Vi har ikke fundet nogle online apoteker som forhandler Doxazosin. Har du forsøgt behandling med sildenafil og ikke opnået den ønskede virkning, så kan du tage et kig på de andre potenspiller, eller kontakte din egen læge for nærmere råd og vejledning om hvilken potensbehandling, som er den rette for dig.

 


Kilder

International Journal of Impotence Research