Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.settings.php on line 739

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.post-type.landing-page.php on line 522
Papaverin - Køb sildenafil

Papaverin

Hvad er Papaverin?

Papaverin er et ekstrakt fra opiumvalmuen, som anvendes til behandling af en række forskellige typer muskelspasmer, herunder også vasospasmer (de små muskler omkring vores blodårer), f.eks. i tarmene, hjertet og hjernen. Det anvendes i meget lille udstrækning til behandling af erektil dysfunktion, enten ved injektion direkte i penis eller som en gel, der smøres på penis.

 

Hvordan virker Papaverin?

Det vides ikke med sikkerhed hvorledes papaverin påvirker kroppen, men der måles en hæmning af phosphodiesterase, som det også er tilfældet med en række andre potensmidler, hvis effekt opnås ved at øge blodtilførslen til penis.

 


Produkter som indeholder Papaverin:

Der markedsføres i øjeblikket ingen produkter på det danske marked, som indeholder papaverin. Det kunne indtil 30/3/2015 fås i tabletform (pakninger af 100 stk. med en styrke på 35mg).

  • Papaverin “OBA”
  • Pavabid

Er du på udkig efter potensmidler til eget brug, tag da et kig på nogle af de mere populære alternativer, som du kan finde i menuen i toppen.

Brugernes vurdering af denne side: 4,00 ud af 5
Hvad synes du? 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Loading...