Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.settings.php on line 739

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.post-type.landing-page.php on line 522
Sildenafil - Køb sildenafil

Sildenafil

Hvad er sildenafil?

Sildenafil er først og fremmest navnet på en aktiv ingrediens. Med generisk medicin hvor patentet er udløbet kan de sælges af hvilken som helst farmaceutisk virksomhed, med det krav at navnet på produktet er det samme som den aktive ingrediens, typisk efterfulgt af producentens navn. Når du køber et produkt indeholdende sildenafil, som ikke er Viagra, vil du derfor opleve at det f.eks. hedder Sildenafil “Actavis” e.lign.

Når du læser ordet “sildenafil” her på siden, har vi skrevet det med småt når vi omtaler den aktive ingrediens og med stort når der er tale om produktet (eller i begyndelsen af en sætning). Vi håber ikke forvirringen bliver for stor og at det er tydeligt at der er en lille forskel på de to.

Hvordan virker sildenafil?

Sildenafil er en PDE5-hæmmer, hvis virkning får de små muskler om blodårerne til at slappe af, således at blodet lettere kan løbe hen hvor de ellers lukkede for gennemstrømningen.


Produkter som indeholder sildenafil:

Brugernes vurdering af denne side: 4,67 ud af 5
Hvad synes du? 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Loading...