Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.settings.php on line 739

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.post-type.landing-page.php on line 522
Vardenafil - Køb sildenafil

Vardenafil

Hvad er vardenafil

Vardenafil er en aktiv ingrediens, som i øjeblikket er under patent hos Bayer og sælges under navnet Levitra, samt GlaxoSmithKline under navnet Vivanza, orale behandlinger for erektil dysfunktion.

Vardenafil er populær blandt de lidt ældre patienter, da en lavere mængde af den aktive ingrediens for mange viser sig at give færre bivirkninger under behandlingen for impotens. Dette gør sig typisk gældende for patienter med sukkersyge, forhøjet kolesterol eller forhøjet blodtryk.

Hvordan virker vardenafil?

Vardenafil ikke forskellig fra andre aktive ingredienser som f.eks. sildenafil, i at det også er en PDE5-hæmmer, som tillader blodet at strømme til corpus cavernosum, svulmelegemet i penis. PDE5 går normalt ind og får de små muskler omkring blodårerne til at trække sig sammen, men når der introduceres vardenafil til kroppen, så hæmmes deres virkning og blodet kan flyde frit.

Som med andre potensmidler er det dog vigtigt at være opmærksom på at også vardenafil kræver seksuel stimulering førend en rejsning opnås, den virker ikke alene eller giver en øjeblikket stiv pik uden at der foretages yderligere.


Produkter som indeholder vardenafil:

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen har stemt endnu, skal du være den første?)
Loading...