Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.settings.php on line 739

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.post-type.landing-page.php on line 522
Yohimbe - Køb sildenafil

Yohimbe

BEMÆRK: Naturlægemiddel

Påmindelse: Naturlægemidler som virker kaldes for medicin og sælges på recept.

 

Hvad er Yohimbe?

Yohimbe er et ekstrakt fra barken på et vestafrikansk træ (Yohimbin), der vokser naturligt i Centralafrika. I modsætning til mange andre naturlægemidler, så har Yohimbe rent faktisk en medicinsk virkning på kroppen som gør at det ikke bare er spild af penge, men også kan være farligt grundet bivirkninger som forhøjet blodtryk og udviklingen af nyreproblemer.

Produktet anvendes primært til at vække hunde og hjorte fra bedøvelse med xylazin. Vi nævner det her, da det ligeledes sælges som et kosttilskud til behandling af impotens. Der foreligger dog ikke nok beviser fra kliniske forsøg til at man med sikkerhed kan sige at det virker.

Yohimbin kom på det danske marked i 1999, hvor der blev solgt 157.000 Definerede Daglige Doser (DDD), med mere 99% købt på apoteker. I 2001 var dette faldet til 72.000 DDD med lige over halvdelen solgt på apoteker og i 2002 nede på 25.000 DDD med kun 10% solgt på apoteket. I 2011 blev de sidste 1.000 DDD solgt på apoteker og produktet har siden da ikke været tilgængeligt på apoteker.

Yohimbin er i dag ulovligt i en række lande.

 

Sådan virker Yohimbe mod impotens

Yohimbin blokerer to typer af alpha-receptorer, α1 og α2. Yohimbin vil først påvirke alpha-2 receptorer, som kan øge blodtrykket ved at skabe sammentrækninger af muskelvævet omkring blodårerne. I høje doser vil yohimbin også påvirke alpha-1 receptorer, som får musklerne til at afslappes i stedet, således at blodtrykket falder. Dette kan gøre produktet farligt, da blodtrykket kan falde til livsfarlige niveauer.

 

Køb Yohimbe til behandling af impotens online

Vi har hos købsildenafil.dk valgt ikke at henvise til forhandlere af naturlægemidler, grundet det manglende bevis på at produktet rent faktisk virker. Oplever du symptomer på testosteronmangel bør du søge egen læge. Er du blot på udkig efter behandling for impotens i pilleform, så se flere muligheder her.

 

Produkter som indeholder Yohimbe/Yohimbine

Vær opmærksom på at nedenstående ikke er en anbefaling eller lovning om at produkter har nogen som helst form for virkning eller at de rent faktisk indeholder nogle af de anførte ingredienser. Listen er udelukkende orienterende og baseret på hvad virksomhederne selv angiver. Vores anbefaling er ikke at anvende nogle af disse uden først at snakke med egen læge.

  • Yocon 5mg tabletter (også kendt som Yocon-Glenwood)
  • Procomil 5mg dragé (Walter Ritter)
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen har stemt endnu, skal du være den første?)
Loading...