Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.settings.php on line 739

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.post-type.landing-page.php on line 522
Potensmidler - Køb sildenafil

Potensmidler

Der findes en lang række andre midler mod impotens, men vi vil hovedsageligt omtale de, som har en bevist virkning. Dette betyder typisk at de er receptpligtige og derfor kræver konsultation med en læge, før du kan købe dem. Vi henviser udelukkende til online apoteker hvor du kan blive konsulteret online og ikke skal bestille tid hos lægen eller selv gå ned på apoteket for at hente din medicin – det synes vi er god service.

Har du lyst til at læge mere om ovenstående potensmidler kan du trykke på deres navne herover. Herunder kan du se en ultrakort forklaring på de enkelte produkter og en henvisning til hvor de kan anskaffes.

MUSE – kort fortalt

MUSE er en lille stikpille som indføres i urinrøret og masseres grundigt ind i penis før samleje. Virkningen er hurtigere end almindelige piller mod erektil dysfunktion. Køb MUSE online.

Caverject – kort fortalt

Caverject er en indsprøjtning der administreres direkte ved roden af penis og inden for 5-15 minutter hjælper patienten med at opnå en erektion. Køb Caverject online.

Vitaros – kort fortalt

Vitaros er en creme som hældes i urinrøret hvorefter mandens lem masseres og lægemidlet vil virke inden for kort tid. Køb Vitaros online.

Nipatra – kort fortalt

Nipatra er er tyggetablet som opløses i munden først, i stedet for at sluges med det samme, som andre piller mod impotens. Køb Nipatra online.


Er du på udkig efter den hurtigste vej til recept og fremsendelse af din receptpligtige potensbehandling? Du kan købe Caverject, Vitaros og MUSE ved at trykke videre på linket her.

Brugernes vurdering af denne side: 4,67 ud af 5
Hvad synes du? 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Loading...