Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.settings.php on line 739

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.post-type.landing-page.php on line 522
Caverject - Køb sildenafil

Caverject

Caverject er forskellig fra de mange orale løsninger ved at det er en indsprøjtning, som administreres direkte i roden af penis. Derudover indeholder injektionen alprostadil, en kunstig udgave af et hormon kaldet prostaglandin E1 (forkortet PGE1). Det afslapper de små muskler omkring blodårerne og modvirker impotens ved at åbne for blodgennemstrømningen til penis således at man kan opnå en lang og hård erektion, tilfredsstillende til at gennemføre et samleje.

Sælges Caverject under andre navne?

Nej. Men det sker til tider at folk kalder produktet for cavajet, caverjet, caverjekt, kavaject o.lign. grundet dets ikke-danske navn, som kan være svært at stave til. Uanset om man leder efter cavaject eller andre stavemåder, findes der heldigvis kun et enkelt produkt med et lignende navn – ellers kan man altid blot spørge lægen om et potensmiddel til injektion i roden af penis – Caverject.

 

Hvorfor vælge Caverject?

Som nævnt i introduktionen er Caverject en indsprøjtning der bruges direkte i penis. Det betyder at den aktive ingrediens virker lokalt og derfor opnår en kraftigere virkning ved en lavere dosis, sammenlignet med orale lægemidler mod impotens som påvirker hele kroppen. Har patienten problemer med kraftige bivirkninger ved piller, kan Caverject være en løsning. Ligeledes kan Caverject anvendes i tilfælde hvor pillerne simpelthen ikke opnår den ønskede virkning. Uanset hvad er det med Caverject vigtigt at beslutning om brug samt instruktion heri overvejes nøje i samarbejde med lægen.

 

Hvor kan jeg høre fra nogen som har brugt Caverject?

Det bedste vi har kunnet finde på dansk, er fra dette blogindlæg på Treated.com Danmarks blog, hvor Torben i sit interview fortæller om livet som impotent, efter at have fået indlagt to stomier, grundet en kræftoperation hvor man måtte fjerne lukkemusklen i anus og urinblæren. Der er ikke mange detaljer om selve brugen af produktet, men Torbens unikke tilgang til livet kan inspirere mange og vi ønsker at dele.

Ønsker du at læse brugernes vurdering, så kig forbi Drugs.com.


Kan man købe Caverject online?

Ja og nej. Caverject er en indsprøjtning og det er enormt vigtigt at du før brug får vist hvordan den bruges korrekt af en læge eller sundhedsfaglig person. Dette er for at sikre dig imod infektion eller blødninger, når du selv skal administrere medicinen. Har du fået fremvist korrekt brug af medicinen kan den let bestilles online, når du skal have fornyet din recept.

Brugernes vurdering af denne side: 5,00 ud af 5
Hvad synes du? 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Loading...