Warning: Creating default object from empty value in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.post-type.landing-page.php on line 522
Invicorp - Køb sildenafil

Invicorp

Invicorp er ligesom Caverject et potensmiddel, som anvendes ved at foretage en indsprøjtning direkte ind i svulmelegemet i penis. I modsætning til Caverject, så indeholder Invicorp to aktive ingredienser: Aviptadil og Phentolamin

Produktets markedsføringstilladelse tilfalder Evolan Pharma AB (svensk firma), mens producenten er danske HB-Medical ApS (2970 Hørsholm).

 

Sælges Invicorp under andre navne?

Vi har ikke kunnet finde andre produkter som er kopier af eller forsøger at efterligne Invicorp. Det eneste produkt som ligner meget, men har en anden aktiv ingrediens er det førnævnte Caverject.

 

Invicorp pakningsstørrelser:

  • Glasampul: 1 x 0,35ml med 1 sprøjte, 1 x 30G nål og 1 x 21G nål.
  • Glasampul: 2 x 0,35ml med 1 sprøjte, 2 x 30G nål og 2 x 21G nål.
  • Glasampul: 3 x 0,35ml med 1 sprøjte, 3 x 30G nål og 3 x 21G nål.
  • Glasampul: 4 x 0,35ml med 1 sprøjte, 4 x 30G nål og 4 x 21G nål.
  • Glasampul: 5 x 0,35ml med 1 sprøjte, 5 x 30G nål og 5 x 21G nål.
  • Glasampul: 10 x 0,35ml med 1 sprøjte, 10 x 30G nål og 10 x 21G nål.

Der kan være forskel på hvilke pakningsstørrelser som er tilgængelig, alt efter land/apotek.

 

Hvorfor vælge Invicorp?

Invicorp er en indsprøjtning og som lokaltvirkningen middel mod impotens, vil mange opleve at det for det første er mere effektivt og for det andet, at det medfører færre bivirkninger. For nogen kan piller være lig hovedpine, hjertebanken og andre symptomer, da disse lægemidler påvirker hele kroppen og ikke kun penis.

Hvorvidt Invicorp er den rigtige løsning for dig, vil være en beslutning du skal tage sammen med din egen praktiserende læge.

 

Hvor kan jeg høre andre brugeres anmeldelser af Invicorp?

Vi har ikke kunnet finde nogle anmeldelser af dette produkt. Har du anvendt dette lægemiddel og ønsker at dele den med andre, så kontakt os endelig.


Kan man købe Invicorp online?

Vi har ikke kunnet finde et online apotek som tilbyder lige Invicorp til behandling af erektil dysfunktion. Ønsker du et lignende lægemiddel mod impotens, så henviser vi i stedet til Caverject:

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen har stemt endnu, skal du være den første?)
Loading...