Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.settings.php on line 739

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.post-type.landing-page.php on line 522
MUSE - Køb sildenafil

MUSE

MUSE er en lidt speciel behandling af erektil dysfunktion, ikke i sin aktive ingrediens alprostadil, men i sin administrationsform. Det er en uretralstift, hvilket vil sige at applikatoren indføres i urinrøret hvorefter den aktiveres. Produktet kræver grundet sin administrationsform at man får fremvist korrekt brug hos sin egen læge, før man kan bestille det online. Dette er for at sikre at medicinen har den ønskede virkning, men først og fremmest at brugere ikke gør skade på sig selv.

Behandlingen virker som andre potensmidler, ved at afslappe de små muskler omkring blodårerne og derved tillade blodtilførsel til penis, så der kan opnås en erektion.

En fordel ved MUSE er at den ofte er mere effektiv (ved korrekt dosis) og er mindre tilbøjelig til at give mange af de bivirkninger, som man vil opleve ved brug af piller. Dette skyldes at den aktive ingrediens udelukkende er i kontakt med kroppen, der hvor den skal virke.

De fleste andre potensmidler indtages oralt og skal igennem hele systemet, før de når frem til målet for behandlingen. Dette giver større risiko for bivirkninger som ikke er lokale – det undgår man ved brug af MUSE, men også andre lokal produkter som f.eks. Caverject eller Vitaros.


Kan man købe MUSE online?

Både ja og nej. MUSE er en uretral stikpille som kræver nærmere instruktion af en læge eller sundhedsfaglig før der kan gives recept. Dette er for at sikre at du opnår den ønskede virkning, men også at der ikke forårsages skader på dit lem. Er du bekendt med brugen af MUSE kan du let forny din recept online.

Brugernes vurdering af denne side: 4,67 ud af 5
Hvad synes du? 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Loading...