Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.settings.php on line 739

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.post-type.landing-page.php on line 522
Vitaros - Køb sildenafil

Vitaros

Vitaros er en lokaltvirkende medicin mod impotens. Medicinen kommer i form af en creme der hældes direkte ned i det åbne urinrør og derefter masseres ind. Virkningen af medicinen vil indtræde efter blot fem minutter og vare i op til en time.

Den aktive ingrediens alprostadil er hvad der får de små muskler omkring blodårerne til at slappe af og lader blodet trænge ind i penis, således at en erektion kan opnås. PDE5-enzymet som ellers normalt får musklerne til at trække sig sammen, hæmmes af den aktive ingrediens i Vitaros.

Den store fordel ved Vitaros og andre lokaltvirkende produkter som for eksempel MUSE og Caverject, er at de er meget lidt tilbøjelige til at give bivirkninger som hovedpine, blodskudte øjne o.lign. sammenlignet med de forskellige piller der er på markedet.

Vitaros adskiller sig dog fra de to andre lokale behandlinger ved at det ikke er nødvendigt at få fremvist korrekt brug af medicinen hos lægen, for at du kan få det leveret direkte til din dør, ved bestilling i en online klinik.


Kan man købe Vitaros online?

Ja du kan forny din recept på Vitaros online. Alt det kræver er at du udfylder en kort sundhedsundersøgelse, som derefter gennemgås af en læge, for at sikre at behandlingen er den rigtige for dig. Herefter sendes den direkte til din dør, med levering allerede den efterfølgende hverdag.

Brugernes vurdering af denne side: 4,67 ud af 5
Hvad synes du? 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Loading...