Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.settings.php on line 739

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.post-type.landing-page.php on line 522
Om os - Køb sildenafil

Om os

Købsildenafil.dk vil være din bedste kilde til information om potensmidler og piller, som kan købes fra online apoteker med levering til Danmark – så simpelt.

På siden har vi samlet så meget information om de forskellige midler mod impotens, i alle afskygninger – ikke kun de lovlige. Det betyder desværre at det ikke er alle produkterne som du kan få fingrene i, men den gode nyhed er så at vi ved disse produkter henviser til alternativer, som du kan købe ganske lovligt, også på internettet, med levering til din hjemadresse.

Når vi henviser til en side, som sælger et af de beskrevne produkter, så har vi kontrolleret at de overholder nedenstående krav, da vi føler det er vigtigt at vores besøgende kan handle trygt. Vi henviser derfor kun til sider som:

  • er danske,
  • har dansk kundeservice,
  • angiver deres priser i danske kroner,
  • ikke pålægger kunderne yderligere gebyrer,
  • kun kræver betaling efter behandlingen er afsendt,
  • tilbyder konsultation med praktiserende læger og
  • er godkendt hos Webshop Mærket.

 

Oplever du at noget af ovenstående ikke gør sig gældende for en af de sider vi henviser til, bedes du kontakte os og fortælle nærmere om din oplevelse.

 

Privatlivspolitik og cookiepolitik

Vi opbevarer ingen informationer om vores besøgende. Dit besøg er helt anonymt. Du kan kigge rundt så længe og meget du vil uden at blive sporet. Du er en endda beskyttet af SSL (eller HTTPS), så du ved at den data der overføres mellem hjemmesiden og din computer er sikker.

 

Spørgsmål? Mere information?

Du kan kontakte os på twitter @KoebSildenafil – vi tilføjer gerne nærmere information på siden her hvis der er noget du føler mangler.