Levitra smeltetabletter

Smeltetabletter er forskellige fra almindelige piller i det at de i stedet for at skulle sluges hele, blot lægges i munden hvorefter de hurtigt opløses af spyt. Levitra smeltetabletter er derfor idéel for de som har svært ved at sluge piller såsom Viagra, Spedra, generisk sildenafil eller almindelige Levitra-piller.

Levitra smeltetabletter indeholder samme aktive ingrediens som de almindelige piller, vardenafil. Produktet går ind og hæmmer virkningen af kroppens eget enzym, PDE5, som ellers er med til at lukke for blodtilstrømningen til penis. Uden denne blokade bliver det lettere at opnå og vedligeholde en erektion, god nok til at gennemføre et samleje.


Kan man købe Levitra smeltetabletter online?

Ja det er muligt at bestille også receptpligtig medicin online. Først udfylder du en online konsultation, som derefter gennemgås af en praktiserende læge for at sikre den helt rigtige behandling for dig. Godkendes behandlingen udskrives en recept, medicinen pakkes og sendes hjem til dig med gratis levering allerede den efterfølgende hverdag.
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen har stemt endnu, skal du være den første?)

Loading...