Warning: Creating default object from empty value in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.post-type.landing-page.php on line 522
Levitra - Køb sildenafil

Levitra

Levitra behandler erektil dysfunktion på samme vis som andre potensmidler, men med den aktive ingrediens vardenafil. Fordelen ved Levitra er at den typisk er bedre egnet hos mænd over 50 år, som hyppigere oplever problemer såsom sukkersyge, højt blodtryk eller kolesterol.

Impotens rammer dog ikke kun mænd over 50, men kan opleves af mænd helt ned i 20 års-alderen. Hos yngre mænd vil erektil dysfunktion dog ofte være forårsaget af psykiske faktorer, fremfor de fysiske. Stress er en yderst almindelig årsag til impotens blandt yngre, hvor mænd med et par år på bagen typisk vil have problemer grundet nogle af de tidligere nævnte tilstande.

Levitra kommer i 3 forskellige doser, samt som smeltetablet. De normale doser er 5mg, 10mg og 20mg. Som med andre potensmidler vil standarddosis være den mellemste, hvor man herefter vil justere, alt efter hvorvidt der opleves for mange bivirkninger eller om den ønskede effekt opleves. Smeltetabletter som opløses i munden kommer udelukkende i en 10mg udgave.


Kan man købe Levitra online?

Levitra kan købes online efter du har gennemgået en online konsultation. Resten af processen klarer de i klinikken og sørger for at medicinen leveres direkte hjem til dig, så snart lægen har udstedt en recept.

Brugernes vurdering af denne side: 5,00 ud af 5
Hvad synes du? 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Loading...