Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.settings.php on line 739

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.post-type.landing-page.php on line 522
Nipatra - Køb sildenafil

Nipatra

Sildenafil kommer udover i sin generiske udgave og den varemærkede udgave også i denne form, Nipatra, som er en tyggetablet. Produktet fortjener at blive nævnt da det kan være en løsning for de som har svært ved at sluge piller hele, men vil kunne bruge disse som tygges før de sluges, evt. sammen med mad eller skyllet ned med et glas vand.

Derudover er produktet det samme, som de to andre piller med samme aktive ingrediens, og virker ved at hæmme PDE5-enzymet, som kan være med til at give problemer med potensen hos specielt ældre mænd.

Nipatra sælges i skrivende stund ikke i Danmark, men kan købes online gennem klinikker fra hele Europa. Løsningen her ændrer dog ikke på at medicinen er receptpligtig og derfor kræver konsultation med en læge. Sørg derfor for at, hvis du køber Nipatra online, at du først skal igennem en online konsultation.


Kan man købe Nipatra online?

Ja det er muligt at købe Nipatra på internettet. Har du brug for disse tyggetabletter, skal du først udfylde en kort online konsultation, som vil blive kontrolleret af en læge for at se om der kan udstedes en recept til dig. Kan der det, sendes medicinen hjem til dig med gratis ekspreslevering allerede den næstkommende hverdag.

Brugernes vurdering af denne side: 4,00 ud af 5
Hvad synes du? 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Loading...