Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.settings.php on line 739

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/xn--kbsildenafil-vjb.dk/public_html/wp-content/plugins/landing-pages/classes/class.post-type.landing-page.php on line 522
Q&A - Køb sildenafil

Q&A

Spørgsmål og svar om potensmidler

Her på siden vil vi samle en række spørgsmål og svar om potensmidler, som ikke er besvaret andetsteds på Købsildenafil.dk. Har du spørgsmål som ikke er besvaret her, så se hvordan du kan kontakte os på siden om os.

 

Hvem kan bruge medicin til behandling af impotens?

Det korte svar er mænd som har brug for det. Det er ikke et medikament, som kan bruges for sjov, for at holde længere eller kunne oftere i sengen.

 

Hvilken behandling skal jeg vælge?

Dette afhænger i stor grad af hvilken type behandling du foretrækker. Det mest almindelige valg er piller, men hvis du har svært ved at sluge dem, de giver for mange bivirkninger eller har brug for noget, som virker hurtigere end pillerne, så kan du kigge på et af alternativerne til potenspiller. Disse inkluderer produkter som Caverject (indsprøjtning i roden af penis), MUSE (uretralstift til indførsel i urinrøret) samt Vitaros (væske som hældes i urinrøret).

 

Hvor kan jeg købe sildenafil sikkert online?

Det spørgsmål har vi besvaret på en side for sig selv. Tryk på overskriften og du skal finde svar.

Brugernes vurdering af denne side: 5,00 ud af 5
Hvad synes du? 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Loading...